Fiscul va avea acces la conturile moldovenilor deschise în străinătate

944
0
Imagine simbol

Republica Moldova va semna Acordul multilateral al autorităților competente privind schimbul de informații financiare. Semnarea acestuia a fost aprobată marți de Comisia parlamentară pentru politică externă și integrare europeană. Documentul își propune să respecte cerințele fiscale internaționale, oferind asistență fiscală între părți. Schimbul include informații personale de identificare, numărul contului, numele și numărul de identificare al instituției financiare raportoare, soldul sau suma contului, dividende sau alte venituri.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE