Natalia Munteanu, cel mai bun portar în Belarus

521
0

Fotbalista Natalia Munteanu (27 de ani) a fost desemnată Cel mai bun portar al campionatului din Belarus. Căpitanul naționalei feminine de fotbal a Moldovei a realizat în acest an eventul, câștigând cu echipa Dinamo-BGUFK Minsk titlul de campioană și Cupa Belarusului.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În acest sezon ea a evoluat în 13 meciuri pentru club, încasând doar trei goluri și o dată marcând din penalty. De remarcat că în zece partide ea și-a păstrat poarta intactă. Reamintim că în 2019 Natalia Munteanu a intrat în posesia titlului de Cea mai bună jucătoare din Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT