Natalia Munteanu, cel mai bun portar în Belarus

912
0

Fotbalista Natalia Munteanu (27 de ani) a fost desemnată Cel mai bun portar al campionatului din Belarus. Căpitanul naționalei feminine de fotbal a Moldovei a realizat în acest an eventul, câștigând cu echipa Dinamo-BGUFK Minsk titlul de campioană și Cupa Belarusului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În acest sezon ea a evoluat în 13 meciuri pentru club, încasând doar trei goluri și o dată marcând din penalty. De remarcat că în zece partide ea și-a păstrat poarta intactă. Reamintim că în 2019 Natalia Munteanu a intrat în posesia titlului de Cea mai bună jucătoare din Moldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE