Londra pierde accesul la piața unică europeană

478
0

Părăsirea pieței unice și a uniunii vamale de către Regatul Unit la 1 ianuarie 2021 va conduce la obstacole suplimentare în calea comerțului și a mobilității transfrontaliere a persoanelor și sunt necesare ajustări atât din partea Uniunii Europene, cât și din cea a Regatului Unit.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Prin părăsirea UE, Regatul Unit părăsește, de asemenea, toate acordurile internaționale ale Uniunii, în mod automat și prin lege. De la 1 ianuarie 2021, întreaga legislație primară și secundară a Uniunii Europene va înceta să se aplice Regatului Unit.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT