Londra pierde accesul la piața unică europeană

672
0

Părăsirea pieței unice și a uniunii vamale de către Regatul Unit la 1 ianuarie 2021 va conduce la obstacole suplimentare în calea comerțului și a mobilității transfrontaliere a persoanelor și sunt necesare ajustări atât din partea Uniunii Europene, cât și din cea a Regatului Unit.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Prin părăsirea UE, Regatul Unit părăsește, de asemenea, toate acordurile internaționale ale Uniunii, în mod automat și prin lege. De la 1 ianuarie 2021, întreaga legislație primară și secundară a Uniunii Europene va înceta să se aplice Regatului Unit.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE