Cristina Neagu – 250 de goluri marcate la Europene

528
0

Componenta selecționatei României la handbal, Cristina Neagu, a marcat, pe 7 decembrie curent, golul său cu numărul 250 în istoria Campionatelor Europene, ea fiind golghetera all-time a competițiilor continentale. Evenimentul a avut loc în cadrul Campionatului European – EHF EURO, în meciul cu Norvegia.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Interul stânga al naţionalei României până acum a înscris de 16 ori la ediția 2020 a Europenelor din Danemarca. Anterior, C. Neagu a depășit recordul de 205 goluri (între 1994 şi 2002) al unguroaicei Agnes Farkas. Reamintim că sportiva româncă de 32 de ani a fost desemnată cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015, 2016 şi 2018.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here