Ion Ceban: „Chişinăul este al doilea oraş ca mărime şi ca populaţie din zona etnică românească”

767
0

Primarul general al Chişinăului, socialistul Ion Ceban, afirmă într-o postare pe canalul său de Telegram că Chişinăul este al doilea oraş ca mărime şi ca populaţie din zona etnică românească.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

„Chişinăul este în prezent al doilea oraş ca mărime şi ca populaţie din zona etnică românească, întrecându-l doar Bucureştiul”, scrie primarul de Chișinău, Ion Ceban, în limba rusă, pe canalul său de Telegram.

Având în vedere că Ion Ceban şi PSRM nu recunosc apartenenţa Republicii Moldova la spaţiul românesc, declaraţia primarului Chişinăului a stârnit mai multe nedumeriri pe reţelele de socializare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT