Ion Ceban: „Chişinăul este al doilea oraş ca mărime şi ca populaţie din zona etnică românească”

987
0

Primarul general al Chişinăului, socialistul Ion Ceban, afirmă într-o postare pe canalul său de Telegram că Chişinăul este al doilea oraş ca mărime şi ca populaţie din zona etnică românească.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Chişinăul este în prezent al doilea oraş ca mărime şi ca populaţie din zona etnică românească, întrecându-l doar Bucureştiul”, scrie primarul de Chișinău, Ion Ceban, în limba rusă, pe canalul său de Telegram.

Având în vedere că Ion Ceban şi PSRM nu recunosc apartenenţa Republicii Moldova la spaţiul românesc, declaraţia primarului Chişinăului a stârnit mai multe nedumeriri pe reţelele de socializare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE