A decedat Diego Maradona

970
0

A încetat din viață la vârsta de 60 de ani fostul fotbalist Diego Armando Maradona, jucător de geniu, campion mondial în 1986 și vicecampion mondial în 1990. Sportivul argentinian a făurit cel mai frumos gol din toate timpurile, când în meciul cu Anglia a plecat din propria jumătate de teren, a driblat 5 adversari şi a marcat în poarta goală. El a decedat pe 25 noiembrie a.c. (ora locală 13.00), la domiciliul său din provincia de Buenos Aires, în urma unui stop cardiac.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Reamintim că fostul mijlocaş al echipelor Boca Juniors, Barcelona și Napoli a fost operat la 3 noiembrie curent în vederea eliminării unui cheag de sânge format la nivelul suprafeţei creierului, peste o săptămână el fiind externat. Președintele Argentinei a declarat trei zile de doliu național.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT