A decedat Diego Maradona

1249
0

A încetat din viață la vârsta de 60 de ani fostul fotbalist Diego Armando Maradona, jucător de geniu, campion mondial în 1986 și vicecampion mondial în 1990. Sportivul argentinian a făurit cel mai frumos gol din toate timpurile, când în meciul cu Anglia a plecat din propria jumătate de teren, a driblat 5 adversari şi a marcat în poarta goală. El a decedat pe 25 noiembrie a.c. (ora locală 13.00), la domiciliul său din provincia de Buenos Aires, în urma unui stop cardiac.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Reamintim că fostul mijlocaş al echipelor Boca Juniors, Barcelona și Napoli a fost operat la 3 noiembrie curent în vederea eliminării unui cheag de sânge format la nivelul suprafeţei creierului, peste o săptămână el fiind externat. Președintele Argentinei a declarat trei zile de doliu național.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE