51,6 milioane euro de la UE au ajuns pe conturile Ministerului Finanțelor

691
0

Prima tranșă din Acordul de împrumut dintre RM și UE privind Asistența Macro-financiară în valoare de 51,6 milioane de euro a ajuns pe contul Ministerului Finanțelor. Acordul de împrumut privind Asistența Macro-financiară (Omnibus), semnat de către părți la 21 iulie 2020, presupune un împrumut total de 100 de milioane de euro.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Obiectivul acestui împrumut este de a diminua constrângerile de finanțare externă ale țării, de a atenua balanța de plăți și necesitățile bugetului, precum și de a sprijini Republica Moldova în situația financiară actuală.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE