De 42 de ani e în fruntea „Lăutarilor”

846
0
Nicolae Botgros

Nicolae Botgros a scris un mesaj evocând împlinirea celor 42 de ani de când este în fruntea Orchestrei „Lăutarii”, pentru admiratorii și urmăritorii de pe rețelele de socializare. Dirijorul a făcut postarea pe 10 noiembrie, tot în acea zi s-a aflat că artistul se simte mai bine, după ce fusese testat pozitiv cu COVID-19.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Acum 42 de ani, exact în 10 noiembrie 1978, eram invitat la Filarmonica de Stat de marele Nicolae Sulac, Mihail Murzac și Serghei Lunchevici, pentru a semna cel mai de preț act de confirmare a veridicității și responsabilității pentru ceea ce avea să fie Orchestra „Lăutarii”, a scris Nicolae Botgros, pe o rețea de socializare.

Printre primii care au venit cu vești bune despre Nicolae Botgros a fost publicistul Nicușor Benjamin: ,,Emoțiile au fost uriașe! După 12 zile de reanimare și terapie intensivă, medicii și-au făcut datoria și l-au stabilizat. Pentru care LE MULȚUMIM și noi toți și dumnealui!”.

Interpretul de muzică populară, Ion Paladi, a făcut o postare pe pagina sa oficială de facebook, în care a menționat: 

În urma discuției de astăzi cu Nicolae Botgros mă simt în al nouălea cer de bucurie, inima mi-i plină de speranță că Maestrul Botgros va fi în curând acasă, lângă familia sa frumoasă şi lângă publicul iubit în scenă! Mulțumim din suflet tuturor cadrelor medicale care și-au adus aportul la însănătoșirea Maestrului Nicolae Botgros și Bunului Dumnezeu pentru că ne-a auzit rugăciunile noastre!”, a scris Ion Paladi.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE