De 42 de ani e în fruntea „Lăutarilor”

335
0
Nicolae Botgros

Nicolae Botgros a scris un mesaj evocând împlinirea celor 42 de ani de când este în fruntea Orchestrei „Lăutarii”, pentru admiratorii și urmăritorii de pe rețelele de socializare. Dirijorul a făcut postarea pe 10 noiembrie, tot în acea zi s-a aflat că artistul se simte mai bine, după ce fusese testat pozitiv cu COVID-19.

Acum 42 de ani, exact în 10 noiembrie 1978, eram invitat la Filarmonica de Stat de marele Nicolae Sulac, Mihail Murzac și Serghei Lunchevici, pentru a semna cel mai de preț act de confirmare a veridicității și responsabilității pentru ceea ce avea să fie Orchestra „Lăutarii”, a scris Nicolae Botgros, pe o rețea de socializare.

Printre primii care au venit cu vești bune despre Nicolae Botgros a fost publicistul Nicușor Benjamin: ,,Emoțiile au fost uriașe! După 12 zile de reanimare și terapie intensivă, medicii și-au făcut datoria și l-au stabilizat. Pentru care LE MULȚUMIM și noi toți și dumnealui!”.

Interpretul de muzică populară, Ion Paladi, a făcut o postare pe pagina sa oficială de facebook, în care a menționat: 

În urma discuției de astăzi cu Nicolae Botgros mă simt în al nouălea cer de bucurie, inima mi-i plină de speranță că Maestrul Botgros va fi în curând acasă, lângă familia sa frumoasă şi lângă publicul iubit în scenă! Mulțumim din suflet tuturor cadrelor medicale care și-au adus aportul la însănătoșirea Maestrului Nicolae Botgros și Bunului Dumnezeu pentru că ne-a auzit rugăciunile noastre!”, a scris Ion Paladi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here