Radu Albot l-a învins pe Hubert Hurkacz

768
0
Tenismanul Radu Albot. Foto: William WEST/AFP

Tenismanul Radu Albot l-a învins în data de 2 noiembrie curent pe numărul 33 mondial, polonezul de 23 de ani, Hubert Hurkacz. Sportivul nostru de 30 de ani, nr. 90 în ierarhia ATP, s-a impus cu 7-5, 6-7 (5/7), 6-4 în runda inaugurală din cadrul ATP Masters 1.000 de la Paris, dotat cu premii totale în valoare de 3 901 015 euro. În următoarea rundă, desfășurată pe 4 noiembrie, el s-a confruntat cu rusul Andrei Rubliov (nr.8 ATP), cedând cu 1-6, 2-6.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE