Muzica de calitate n-are termen de valabilitate      

982
0

Chiar dacă vara s-a terminat, ritmul melodiilor lansate în anotimpul estival îl vom simți și-n toamnă. Asta se întâmplă și în cazul piesei ,,Iubește-mă azi”, lansată de Natalia Barbu în toiul verii. Melodia are și un videoclip mai special care a implicat mai multe admiratoare ale interpretei. Textul piesei a fost scris de poeta și textiera Zina Zen, iar muzica de Natalia Barbu. Producția  video a fost lansată în luna iulie și a adunat numeroase reacții pozitive din partea internauților.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Contactată de GAZETA de Chișinău, Natalia Barbu ne-a mărturisit că piesa ,,Iubește-mă azi” este un manifest al femeilor, iar conceptul clipului a venit chiar de la o simpatizantă.

,,Ideea a venit de la o admiratoare pe nume Svetlana Matvievici, ce mi-a scris pe o rețea de socializare, i-a plăcut atât de mult piesa încât vedea un videoclip pentru ea. Femei, fete din toate colțurile lumii au luat parte la această poveste. Le mulțumesc mult pentru implicare și dăruire”, ne declarase în vară interpreta.

Videoclipul numără deja douăzeci și două de mii de vizualizări și este apreciat de fani în comentariile lor. ,,Adevărată magie, o voce suavă, plină de finețe și gingășie. Ținută impecabilă, cochetă și elegantă. Felicitări echipei care a contribuit la acest video”, a scris un admirator pe platforma de videouri.

Orchestrația a fost realizată de către Alexandru Nuca, mix-ul și mastering-ul de Sergiu Mustață, iar de imagine și montaj s-a ocupat Dragoș Munteanu.

Natalia Barbu a mai menționat: ,,Sper să transmitem măcar un pic de lumină și iubire prin acest manifest”.

Natalia are un album nou pe care urmează să-l lanseze. „Mai am un album care așteaptă să fie lansat, sper, când se termină toata pandemia asta, să fac o lansare frumoasă la Chișinău”, ne-a comunicat artista, dar până atunci, să ne bucurăm de piesa ,,Iubește-mă azi” și de alte compoziții ale artistei.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE