Rusia a distrus peste 16 tone de prune crescute în R. Moldova

539
0
Imagine simbol, sursa: 999.md

Anunțul a fost făcut de serviciul Federal de Supraveghere Veterinară și Fitosanitară din Rusia (Rosselhoznadzor). Direcția Rosselhoznadzor din orașul Moscova, regiunile Moscova și Tula, la efectuarea controlului vamal al prunelor proaspete, în volum de 16,4 tone din R. Moldova, a depistat un obiect de carantină pentru Federația Rusă – molia orientală. Prezența obiectului de carantină în stare viabilă a fost confirmată de expertiza de laborator efectuată de Rosselhoznadzor, subordonat FGBU „Centrul rus de carantină a plantelor”.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here