Rusia a distrus peste 16 tone de prune crescute în R. Moldova

1134
0
Imagine simbol, sursa: 999.md

Anunțul a fost făcut de serviciul Federal de Supraveghere Veterinară și Fitosanitară din Rusia (Rosselhoznadzor). Direcția Rosselhoznadzor din orașul Moscova, regiunile Moscova și Tula, la efectuarea controlului vamal al prunelor proaspete, în volum de 16,4 tone din R. Moldova, a depistat un obiect de carantină pentru Federația Rusă – molia orientală. Prezența obiectului de carantină în stare viabilă a fost confirmată de expertiza de laborator efectuată de Rosselhoznadzor, subordonat FGBU „Centrul rus de carantină a plantelor”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE