OMC: Comerțul global va scădea cu 13%

969
0
Imagine simbol, sursa: entirely.media
Imagine simbol, sursa: entirely.media

Organizația Mondială a Comerțului (OMC) se așteaptă la o scădere de 13% a comerțului mondial anul acesta, din cauza șocurilor provocate de pandemia de coronavirus (COVID-19), semnificativ mai puțin decât cel mai pesimist scenariu, ce indica un declin de 32%, a anunțat marți directorul general, Roberto Azevedo. Vorbind la un eveniment online organizat de ICC Brazilia și Confederația industriei braziliene, Roberto Azevedo a declarat că în cadrul OMC au sporit temerile că țările se îndreaptă spre autonomie ca răspuns la pandemie, transmite Agerpres.ro.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE