„Pe cont propriu”

946
0

Descriere

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

PE CONT PROPRIU este o autobiografie curajoasă, care te captivează de la primele pagini. În fiecare paragraf al cărții simți forța spirituală a autorului, care nu se teme să-și dezvăluie slăbiciunile și să împărtășească cititorilor greutățile prin care a trecut.

„PE CONT PROPRIU e o poveste autentică și plină de optimism. E o poveste impresionantă despre cei hotărâți, care privesc fiecare provocare de pe drumul spre țelul lor prin prisma oportunităților pe care le aduce aceasta”, spune Vilen Murzac, consilier, Ambasada Republicii Moldova la Londra

Motivat de propria transformare, reușind ca dintr-un emigrant ilegal, fără bani și slujbă, să devină un om de afaceri de succes, Vadim Țurcanu îi inspiră pe ceilalți să profite de experiența lui.

Despre autor

Vadim Țurcanu este campion la judo, filantrop și antreprenor de succes. În prezent, conduce o firmă de administrare a proprietății imobiliare din Londra, cu o cifră de afaceri de milioane de lire sterline.

P

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE