Pentru ce are nevoie Dodon de miliardele de la BNM?

1278
0
Screenshot de la conferința de presă din 24 iulie 2020
Screenshot de la conferința de presă din 24 iulie 2020

În decembrie 2019, Igor Dodon a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că vrea să scoată un miliard de dolari din rezerva BNM pentru investiții.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Noi avem trei miliarde de dolari rezerva valutară a statului. Aceste trei miliarde știți unde se află, pe cont la Washington. Tot la americani stau. Hai să luăm o parte din banii aceștia și să-i vârâm în economie. Să facem drumuri, să facem ceva să lucreze economia” a declarat Dodon.

La întâlnirea cu Igor Dodon pe 24 iulie 2020, GAZETA de Chișinău l-a întrebat pe șeful statului ce a vrut să facă cu atâția bani, scoși din Banca Națională a Moldovei.

Răspunsul este în acest video de mai jos.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE