CFR Cluj, la un pas de titlu

659
0
Foto: fcsb.ro

Formația CFR Cluj s-a impus acasă cu 1-0 în fața celor de la FCSB, în cadrul etapei play-off, asigurându-și în proporție de 90 la sută adjudecarea titlului de campioană a României la fotbal. Discipolii lui Dan Petrescu au jucat destul de prudent și au câștigat grație autogolului lui Ovidiu Popescu din minutul 23, distanțându-se la șapte puncte de echipa patronată de Gigi Becali. Astfel, feroviarii sunt pe cale pentru a treia oară consecutiv să intre în posesia trofeului principal în Liga 1.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE