Măsuri antidoping împotriva atleților ruși

702
0
Foto: news.cgtn.com

Federaţia Internaţională de Atletism (World Athletics) a refuzat să amâne plata amenzii de 4,4 milioane de euro aplicată Federaţiei Ruse de Atletism (RUSAF), pentru încălcarea regulilor antidoping. Partea rusă mai are timp până la 1 iulie curent să se conformeze deciziei forului internațional de profil şi să achite penalitatea. În caz contrar, dreptul celor 10 sportivi ruşi – autorizaţi să concureze sub drapel neutru – de a participa la competiții internaționale în anul 2021, inclusiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo, va fi suspendat. Reamintim că World Athletics a îngheţat procesul de reintegrare a Rusiei, suspendată din noiembrie 2015 pentru înființarea unui sistem de dopaj instituţionalizat.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE