BM: „cea mai profundă” recesiune de după al II-lea Război Mondial

994
0
Imagine simbol, sursa: kafkadesk.org
Imagine simbol, sursa: kafkadesk.org

Economia globală se va contracta cu 5,2% anul acesta, în contextul crizei pandemiei, a anunțat luni Banca Mondială, conform cotidianului „Le Figaro”. Criza coronavirusului a avut un impact „rapid și masiv”, în pofida asistenței financiare fără precedent, a comunicat Banca Mondială. Este vorba de „cea mai profundă” recesiune de după al II-lea Război Mondial și numeroase țări vor avea scăderi economice anul acesta, precizează Banca Mondială.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE