R. Moldova riscă să piardă 30 milioane de euro de la UE

784
0
Imagine simbol, sursa: brecorder.com
Imagine simbol, sursa: brecorder.com

Vom pierde o tranșă în valoare de 30 de milioane de euro pe care putem să o primim din partea Uniunii Europene în urma îndeplinirii unor condiționalități înaintate de UE în cadrul Acordului de Asociere. Acest lucru se va întâmpla în cazul în care deputații nu vor vota acea lege a ONG-urilor, asupra nevotării insistând premierul Chicu și președintele Dodon. Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Dragoș Tudorache, precizează că termenul votării ultimelor condiționalități va expira la sfârșitul lunii iunie, însă ele ar urma să fie votate mai devreme.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE