Abonare online la GAZETA de Chișinău

1748
0

Dragi prieteni,

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

GAZETA de Chișinău, săptămânal social-politic și de atitudine, lansat la 31 ianuarie 2020, are acum și posibilitatea de abonare online, la formatul PRINT și PDF al ziarului.

Opțiunea este accesibilă atât persoanelor aflate în Republica Moldova, cât și celor de peste hotare.

Doriți să vă informați corect și echidistant? Abonați-vă la GAZETA de Chișinău!

https://gazetadechisinau.md/abonament/

Acum puteți citi GAZETA de Chișinău și la distanță (în format PDF), pe care v-o expediem prin poșta electronică. Totodată, puteți face un abonament și celor rămași acasă (în format Print).

Redacția GAZETEI de Chișinău oferă și posibilitatea de a dona un abonament unui profesor, medic, pensionar sau unui om apropiat.

Oferiți un abonament la GAZETA de Chișinău și veți contribui la o mai bună informare a cetățenilor Republicii Moldova!

Aici găsiți link-ul spre modulul de abonare online: https://gazetadechisinau.md/abonament/

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT