Abonare online la GAZETA de Chișinău

2137
0

Dragi prieteni,

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

GAZETA de Chișinău, săptămânal social-politic și de atitudine, lansat la 31 ianuarie 2020, are acum și posibilitatea de abonare online, la formatul PRINT și PDF al ziarului.

Opțiunea este accesibilă atât persoanelor aflate în Republica Moldova, cât și celor de peste hotare.

Doriți să vă informați corect și echidistant? Abonați-vă la GAZETA de Chișinău!

https://gazetadechisinau.md/abonament/

Acum puteți citi GAZETA de Chișinău și la distanță (în format PDF), pe care v-o expediem prin poșta electronică. Totodată, puteți face un abonament și celor rămași acasă (în format Print).

Redacția GAZETEI de Chișinău oferă și posibilitatea de a dona un abonament unui profesor, medic, pensionar sau unui om apropiat.

Oferiți un abonament la GAZETA de Chișinău și veți contribui la o mai bună informare a cetățenilor Republicii Moldova!

Aici găsiți link-ul spre modulul de abonare online: https://gazetadechisinau.md/abonament/

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE