Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își reia activitatea

945
0

Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își va relua gradual activitatea, începând cu luni, 18 mai.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În prima etapă vor fi eliberate documentele de călătorie (pașapoarte) și documentele de stare civilă – certificate de naștere și de căsătorie deja întocmite la cereri depuse anterior. Nu se primesc cereri noi, decât în cazuri de urgență, informează Ambasada României la Chișinău.

Actele românești vor fi eliberate de luni până vineri, între orele 8:30-15:30, cu o pauză de o oră de la 12:30.

În sala de așteptare nu va fi admisă prezența a mai mult de patru persoane în același timp, fără posibilitatea de a fi însoțite de aparținători, cu excepția minorilor.

Purtarea măștilor, menținerea distanței fizice de cel puțin 1,5 metri și absența simptomelor de boală (febra, tuse sau rinoreea) sunt obligatorii, anunță Ambasada României la Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE