Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își reia activitatea

712
0

Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își va relua gradual activitatea, începând cu luni, 18 mai.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În prima etapă vor fi eliberate documentele de călătorie (pașapoarte) și documentele de stare civilă – certificate de naștere și de căsătorie deja întocmite la cereri depuse anterior. Nu se primesc cereri noi, decât în cazuri de urgență, informează Ambasada României la Chișinău.

Actele românești vor fi eliberate de luni până vineri, între orele 8:30-15:30, cu o pauză de o oră de la 12:30.

În sala de așteptare nu va fi admisă prezența a mai mult de patru persoane în același timp, fără posibilitatea de a fi însoțite de aparținători, cu excepția minorilor.

Purtarea măștilor, menținerea distanței fizice de cel puțin 1,5 metri și absența simptomelor de boală (febra, tuse sau rinoreea) sunt obligatorii, anunță Ambasada României la Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT