Un centru comercial din Chișinău e de vânzare

1192
0

Este vorba despre Megapolis Mall care va fi licitat pe 7 mai. Potrivit agenţiei Infotag, limita până la care ar putea scădea preţul la licitaţie este de 92,2 milioane lei. Centrul poate fi procurat și în urma unor negocieri directe. Deţinută de ICS „Shan Lian International Group” SRL, afacerii, cu o cotă de 90%, aparține lui Zheng Siyong, cetăţean chinez cu domiciliu şi cetăţenie australiană.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE