Martie 2020, minus 14 milioane de dolari din remitențe

838
0
Imagine simbol, sursa: economictimes.indiatimes.com
Imagine simbol, sursa: economictimes.indiatimes.com

Remitențele de la moldovenii aflați peste hotare s-au diminuat cu 14,1 milioane de dolari în luna martie față de aceeași lună a anului trecut. Potrivit BNM, dacă în martie 2019 moldovenii au trimis acasă prin bănci 108,7 milioane de dolari, în martie curent, pe fundalul crizei pandemice, volumul banilor transmiși de moldoveni a fost de 94,6 milioane de dolari. Conform unor estimări, transferurile de peste hotare vor scădea în acest an cu până la 30%.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE