Rusia, în fața unei crize mai profunde decât cea din 2009

873
0
Imagine simbol, sursa: express.co.uk
Imagine simbol, sursa: express.co.uk

Vladimir Putin a recunoscut că Rusia se află acum în faţa unei crize economice mai profunde decât recesiunea din 2009. Preţurile principalului produs de export al ţării s-au prăbuşit chiar în contextul în care coronavirusul a forţat ţara să intre în carantină. FMI estimează că PIB-ul rus s-ar putea contracta cu 5,5% în acest an. Economiştii Institutului Liberal Gaidar estimează declinul la 7-12%, ducând la un deficit bugetar peste cel de 6%, asumat de banca centrală a ţării.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE