BNM îndeamnă cetățenii să nu divulge informația despre cardul bancar

771
0
Imagine simbol, sursa: moldova.org
Imagine simbol, sursa: moldova.org

Banca Națională a Moldovei (BNM) vine cu un îndemn pentru deținătorii de carduri în contextul intensificării, în ultimele zile, a tentativelor de manipulare a acestora pentru a divulga informații confidențiale care să permită accesul neautorizat la cardurile de plată.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

BNM amintește necesitatea asigurării de către deținători a  confidențialității datelor referitoare la cardul bancar. Instituția atenționează că nicio persoană nu este în drept să solicite informații legate de cardul bancar sau parolele de unică folosință primite prin SMS în scopul confirmării unor tranzacții efectuate.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE