Recesiune istorică pentru locomotiva Europei

1073
0
Imagine simbol, sursa: foreignbrief.com
Imagine simbol, sursa: foreignbrief.com

Economia Germaniei va cădea cu 4,2% în 2020, întrucât pandemia de coronavirus a declanşat o recesiune puternică în cea mai mare economie din Europa, conform consensului celor mai mari instituţii de cercetare economică din ţară.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În acelaşi timp, economiştii se aşteaptă la o creştere de 5,8% în anul viitor.

În medie, numărul celor intraţi în şomaj va spori cu circa un sfert de milion şi va ajunge la 2,5 milioane de persoane.

În baza situației actuale, Germania a anunţat mai multe măsuri pentru a limita efectele negative pe termen scurt. Acestea vor genera un deficit bugetar record de 159 de miliarde euro.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE