Citiți ediția a X-a a GAZETEI de Chișinău în format PDF!

1264
0

În legătură cu starea de urgență instituită în Republica Moldova din cauza COVID-19 și cu faptul că serviciul de distribuție a Î.S. „Poșta Moldovei” a fost sistat pe o perioadă nedeterminată, puteți citi GAZETA de Chișinău online și în format PDF, pe pagina web a publicației: gazetadechisinau.md

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În ediția de azi, 3 aprilie 2020, a GAZETEI de Chișinău găsiți un reportaj despre viața în vremuri de pandemie a oamenilor din satele Făurești, Hrușova, Ciopleni și Boșcana din raionul Criuleni, după instituirea stării de urgență în Republica Moldova.

Din ediția de azi mai aflați despre „Munca la domiciliu, cu avantajele și neajunsurile ei”.

REPORTAJ: „Viața între casă și grădină”;

SOCIETATE: „Lumea are frică de această epidemie”;

ECONOMIE: „Pe marginea prăpastiei”;

POLITICĂ: „Dependența totală de Tiraspol”;

COMENTARIUL ECONOMISTULUI: „Vor fi și timpuri mai bune!”;

OPINII:  Mircea V. Ciobanu: „De aceeaşi parte a liniei frontului?”, Adrian Ciubotaru: „Ultimul țar?”;

CULTURĂ: „Poezia nu acceptă trișorii”, interviu cu Artiom Oleacu, poet, actor la Teatrul Național „Satiricus” din Chișinău;

SĂNĂTATE: „Pacienții cu suspiciune de COVID-19 își fac nevoile în căldări”;

SPORT: „Promovăm modul de viață sănătos, sportul de masă și cel de performanță”, interviu cu președintele Asociației Presei Sportive din Republica Moldova, Eduard Ciobanu.

Ediția 10 din 3 aprilie 2020

 

GAZETA de Chișinău o puteți descărca accesând următorul link: PDF

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE