Claparul formației Bon Jovi are coronavirus

1018
0
Formația Bon Jovi, sursa imaginii: triplem.com
Formația Bon Jovi, sursa imaginii: triplem.com

David Bryan a scris recent pe profilul său de instagram că a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Clăparul formației Bon Jovi se află deja de o săptămână în carantină, informează www.infomusic.ro

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În mesajul său, David Bryan nu oferă detalii cu privire la modul în care a contractat coronavirusul. A asigurat, însă, publicul că a stat în carantină și că va continua să stea izolat până când va fi declarat vindecat. Clăparul a rugat publicul să nu se panicheze și să se sprijine reciproc în aceste momente dificile pe care le trăim cu toții.

„Tocmai am primit rezultatul și am aflat că a ieșit pozitiv la coronavirus. Am fost bolnav pentru o săptămână și mă simt mai bine pe zi ce trece. Vă rog, nu vă fie frică! E o gripă, nu e ciumă. Am stat în carantină pentru o săptămână și voi mai sta pentru încă una. Când mă voi simți mai bine, voi repeta testul pentru a mă asigura că am scăpat de acest virus supărător. Vă rog, ajutați-vă reciproc. Toate astea se vor termina în curând…cu ajutorul fiecărui american!”

David Bryan are 58 de ani și a fost inclus în Rock And Roll Hall of Fame acum doi ani, alături de colegii săi din Bon Jovi.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE