Moldova a redus achizițiile de gaze rusești cu încă 6,4%

1015
0
Poză simbol, sursa: allmoldova.com
Poză simbol, sursa: allmoldova.com

În anul 2019, Republica Moldova a procurat 1,057 miliarde metri cubi de gaze ruseşti sau cu 28 milioane (6,4%) mai puţin faţă de anul 2018. În termeni monetari, achiziţiile au crescut cu 3,7% (152,8 milioane lei), până la 4,3 miliarde lei din cauza majorării preţului de achiziţie de la 3 670 la 4760 lei pentru o mie de metri cubi (cu 10,7%), potrivit unui Raport al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE