1,72 miliarde de lei pentru reparația drumurilor

848
0

Pentru anul 2020 Legea bugetului de stat prevede alocarea în Fondul rutier pentru drumurile publice naționale a sumei de circa 1,72 miliarde lei, ceea ce este cu aproape 20% mai mult față de 2019. Astfel, din volumul total al mijloacelor Fondului rutier, aproape 1,026 miliarde lei (sumă aproape egală cu cea din 2019) se preconizează a fi utilizate pentru lucrări de întreținere a drumurilor publice naționale. În acest an, vor fi readuși la parametrii necesari circa 560 km de drumuri naționale.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE