Investitori italieni vor să producă din deșeurile moldovenilor combustibil

997
0
Poză simbol, sursa: thehimalayantimes.com
Poză simbol, sursa: thehimalayantimes.com

Un grup de investitori italieni au declarat în cadrul unei întrevederi cu ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, că sunt gata să-și asume cheltuieli de 130 milioane de euro pentru a construi în Republica Moldova o fabrică specializată în sortarea, reciclarea și transformarea deșeurilor în brichete de combustibil.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit unui proiect similar, derulat în Italia, din prelucrarea a nouă milioane tone de deșeuri se obțin 4,5 milioane tone de brichete.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE