Moratoriul privind cetățenia prin investiții a fost prelungit

647
0
Poză simbol, sursa: agora.md
Poză simbol, sursa: agora.md

Moratoriul cu privire la recepționarea cererilor noi pentru dobândirea cetățeniei prin investiții a fost prelungit până pe 1 ianuarie 2021.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat în ședința Guvernului din 26 februarie.

Ministrul economiei și infrastructurii, Anatol Usatîi, a declarat că moratoriul fost prelungit pentru a oferi timp suplimentar pentru examinarea subiectului și pentru luarea unei decizii finale privind programul.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT