Moratoriul privind cetățenia prin investiții a fost prelungit

880
0
Poză simbol, sursa: agora.md
Poză simbol, sursa: agora.md

Moratoriul cu privire la recepționarea cererilor noi pentru dobândirea cetățeniei prin investiții a fost prelungit până pe 1 ianuarie 2021.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat în ședința Guvernului din 26 februarie.

Ministrul economiei și infrastructurii, Anatol Usatîi, a declarat că moratoriul fost prelungit pentru a oferi timp suplimentar pentru examinarea subiectului și pentru luarea unei decizii finale privind programul.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE