Acțiune de caritate cu gust de „Foc Marinat”

823
0

Foc Marinat” este o campanie de colectare de fonduri pentru susținerea serviciilor de îngrijiri paliative din R. Moldova, oferite de echipele mobile ale organizației „Hospices of Hope Moldova”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Îngrijirile paliative sunt oferite de medici, psihologi și asistenți sociali. Ei vin cu suport pentru persoanele grav bolnave care se află pe ultima sută de metri în viață, precum și pentru membrii familiilor lor.

În prezent, în rețea există cinci echipe multidisciplinare care prestează servicii gratuite pentru persoanele ce suferă de boli incurabile, în raioanele Soroca, Orhei, Taraclia, Ocnița și Cahul.

În prima ediție de anul trecut, au fost conservate 100 de borcane cu ardei iuți și colectate fonduri de circa 16 mii de lei. În cea de a doua ediție a campaniei „Foc Marinat” din acest an este mai ambițioasă, vor fi 1000 de borcănașe cu ardei iute. Persoanele care doresc să susțină îngrijirile paliative pot face donații, iar în schimb primesc în dar câte un borcănaș cu Foc Marinat.

Dăm START Campaniei #FocMarinat2020!Implică-te și tu!Anul acesta suntem la a II-a ediție de iuțeală în care venim să vă delectăm cu cei mai gustoși și bogați în nuanțări ARDEI IUȚI. Campania ,,Foc Marinat’’ se organizează în perioada august-septembrie de către Sergiu Bejenari în parteneriat cu Hospices Of Hope Moldova.Și cel mai IMPORTANT – toate acestea sunt făcute în scop caritabil.Un borcan = 100 lei = costul unui pansament pentru escară;5 borcane = 500 lei = costul organizatoric a două sesiuni de suport psiho-emoțional;10 borcane = 1000 lei = costul mediu al medicamentelor pentru 2 pacienți timp de o lună.Toți banii colectați din vînzările acestui produs, vor fi direcționați către menținerea serviciilor de îngrijire paliativă oferite în Rețeaua Hospices Of Hope Moldova.Așadar, puteți rezerva din timp porția voastră de iuțeală, iar începând cu luna septembrie preconizăm livrările către toți doritorii.Pentru mai multe informații accesați pagina:Campania ,,Foc Marinat";Hospices of Hope Moldova;Sau ne contactați:M: +373 69 29 01 92;M: +373 79 26 64 07;Mulțumim echipei de la Kreyon și LOFT13 pentru acest spot video de promovare!

Gepostet von Hospices of Hope Moldova am Freitag, 7. August 2020

Persoanele care au posibilitatea să contribuie cu un suport financiar sau material (în plan de materie primă pentru campanie, cum ar fi ardei iuți sau oțet) sunt rugate să acceseze pagina web a organizației www.hospicesofhope.md și să ia legătura cu noi.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE