Ministrul Finanțelor desemnat, Petru Rotaru, depune astăzi jurământul de învestire 

575
0

Ministrul Finanțelor desemnat, Petru Rotaru, va depune jurământul de învestire în prezența Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, joi, 28 septembrie, la ora 15:00.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Decretul de numire a fost semnat de șefa statului miercuri, 27 septembrie, la fel ca și cel de demisie a Ministrei Veronica Sirețeanu.

Petru Rotaru a activat în domeniul financiar fiscal începând 2006, atât în sectorul privat, cât și în sectorul public, inclusiv, în anii 2010-2012 a condus Inspectoratul Fiscal de Stat Ialoveni, iar din luna martie curent Inspectoratul Fiscal de Stat. A absolvit facultatea Finanțe la Academia de Studii Economice din Moldova. Totodată, deține și un master în drept financiar fiscal la aceeași instituție, informează Guvernul R. MOldova.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE