România va primi 33 de miliarde de euro de la UE

1115
0
Imagine simbol, sursa: eleconomista.com.mx
Imagine simbol, sursa: eleconomista.com.mx

România va primi 33 de miliarde de euro din cele 750 de miliarde de euro prevăzute în Planul de redresare propus miercuri de Comisia Europeană pentru combaterea pandemiei de COVID-19, potrivit europarlamentarului Siegfried Mureșan, fonduri nerambursabile, dar și credite în condiții avantajoase. „Vorbim de fonduri noi, în plus față de fondurile structurale și de coeziune pe care România oricum urmează să le primească în viitorul buget multianual al UE.”

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE