Președinta Maia Sandu le-a urat succes polițiștilor și carabinierilor moldoveni care vor asigura ordinea publică pe durata Jocurilor Olimpice din Franța 

162
0

Șefa statului a participat la ceremonia dedicată detașării, pentru participarea în misiuni de serviciu a angajaților Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul Jocurilor Olimpice și Paralimpice de vară din Franța. Președinta Maia Sandu le-a urat succes și o misiune reușită celor 13 polițiști și carabinieri care, alături de alte echipe internaționale, vor contribui la asigurarea ordinii publice la Paris. 

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Evenimentele sportive de asemenea anvergură atrag milioane de oameni din toată lumea, iar invitarea Moldovei să contribuie la bunul mers al Olimpiadei este o reușită pentru țara noastră. Această misiune este un exemplu concret cum moldovenii contribuie la pacea și securitatea europeană și sunt sigură că polițiștii și carabinierii moldoveni o vor îndeplini la cel mai înalt nivel”, a spus șefa statului.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE