Doi bărbați, unul în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat și altul în stare de ebrietate narcotică, depistați în trafic. Au fost inițiate două cauze penale

194
0

Doi bărbați, unul în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat și altul în stare de ebrietate narcotică, au fost depistați în trafic de polițiștii de patrulare.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Noaptea trecută, pe o stradă din orașul Căușeni, polițiștii au stopat un Mercedes, la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani.

În timpul verificării actelor acesta avea un comportament specific  consumatorilor de droguri. Supus expertizei, rezultatul testului a ieșit pozitiv la substanțele narcotice.

Un alt caz a avut loc, astăzi, 1 iulie 2024, în satul Alexandru Ioan Cuza din raionul Cahul. Conducătorul  unei motociclete fără număr de înmatriculare a fost stopat.

Polițiștii au testat la alcool bărbatul de 54 de ani, iar rezultatul a arătat o concentrație de 1.00 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Unitățile de transport au fost ridicate și duse la parcarea specială, iar în privința conducătorilor auto au fost inițiate cauze penale.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE