O femeie din Taraclia a născut în ambulanță

271
0

Azi, 1 iulie 2024, o femeie, în vârstă de 30 de ani, a născut în ambulanță. Două echipe de asistență medicală urgentă au asistat nașterea unei fetițe.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit unui comunicat al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), la ora 07:41, Dispeceratul comun de urgență al IMSP CNAMUP a înregistrat un apel pentru acordarea asistenței medicale de urgență unei femei gravide de 30 ani dintr-o localitate a raionului Taraclia, care avea deja contracții și prezenta simptome de debut al nașterii.

Pentru deservirea solicitării a fost alocată cea mai apropiată echipa de asistență medicală urgentă din cadrul SAMU Taraclia, care a ajuns prompt la locul solicitării.

Tânăra era la a IV-a naștere și echipa AMU a preluat rapid pacienta. În timpul deplasării la spital a survenit spontan nașterea, astfel venirea pe lume a nou-născutei a fost asistată în ambulanță.

Lăuza și fetița au fost preluate de către echipa de asistență medicală urgentă specializată Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SAMU Cahul pentru transportarea la Centrul Perinatal al Spitalului Raional Cahul.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE