Într-o zi, poliția a depistat 28 de șoferi beți la volan și peste 1400 de conducători auto au depășit limita de viteză

208
0
Ieri, 27 iunie 2024, în toată republica, polițiștii de patrulare au organizat masiv acțiuni de monitorizare a traficului rutier. Chiar dacă Poliția a anunțat despre aceste verificări, totuși unii șoferi nu s-au eschivat să le încalce.
28 au fost depistați la volan în stare de ebrietate alcoolică, 11 dintre care aveau grad avansat, iar 4 au refuzat testarea.
 Peste 1400 de conducători auto au depășit limita de viteză.
În alte cazuri unii șoferi conduceau fără a avea centura cuplată; alții au încălcat regulile de înmatriculare, de înregistrare de stat sau de revizie tehnică a vehiculelor; unii nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră; iar alții nu au acordat prioritate legală pietonilor sau bicicliștilor.
Au fost înregistrate și cazuri în care șoferii au propus mită polițiștilor, pentru a scăpa de sancțiuni.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE