Armata Națională va desfășura un nou exercițiu cu rezerviștii Forțelor Armate

270
0

Armata Națională desfășoară un exercițiu cu rezerviștii Forțelor Armate în perioada 1-5 iulie, curent.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Timp de cinci zile, participanții vor  fi instruiți în cadrul ședințelor teoretice și practice la diferite locuri de instrucție: trageri de luptă, acordarea primului ajutor medical, pregătirea NBC, antrenamente radio și altele.

Scopul exercițiului este verificarea aptitudinilor rezerviştilor și familiarizării acestora cu echipamentul și armamentul din dotarea Armatei Naționale.

Instruirea are loc în conformitate cu cerințele Legii cu privire la rezerva Forțelor Armate, precum și Planului de instruire al Armatei Naționale pentru anul 2024.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE