Siegfried Mureșan: „Încrederea și votul vostru mă ambiționează să lucrez și mai mult pentru integrarea europeană a Republicii Moldova”

330
0
Europarlamentarul român Siegfried Mureșan, președinte al Delegației Parlamentului European pentru relația cu R.Moldova / Sursa FOTO: Andrei Mardare, NewsMaker

Eurodeputatul român Siegfried Mureșan a mulțumit cetățenilor din Republica Moldova care dețin pașaportul românesc și care au participat la vot în număr record la alegerile europarlamentare de duminică, 9 iunie 2024.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Aproape 57.000 de oameni au votat la secțiile de votare din Republica Moldova, ceea ce reprezintă o creștere de 50% față de precedentele alegeri europene. 55,2% din votanți au ales lista candidaților Partidului Național Liberal.

Într-un mesaj pe pagina sa de socializare, eurodeputatul a scris: „Mulțumim, Republica Moldova!

Felicitări tuturor cetățenilor din Republica Moldova cu pașaport românesc care au participat la vot în număr record la aceste alegeri europarlamentare. Aproape 57.000 de oameni au votat la secțiile de peste Prut, ceea ce reprezintă o creștere de 50% față de precedentele alegeri europene. 55,2% din votanți au ales lista candidaților Partidului Național Liberal.

Aceasta prezență este un argument puternic pentru toată Europa că oamenii din Moldova  au un cuvânt de spus privind direcția în care merge Uniunea Europeană.

Vă mulțumesc, dragi colegi și simpatizanți din Republica Moldova, pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o în aceste alegeri.

Încrederea și votul vostru mă ambiționează să lucrez și mai mult pentru integrarea europeană a Republicii Moldova”.

Precizăm că la alegerile europarlamentare care au avut loc duminică, 9 iunie, în cele 52 de secții de votare deschise în Republica Moldova, au votat 56 713 alegători, potrivit datelor prezentate de Autoritatea Electorală Permanentă de la București. Conform datelor, actualizate în timp real de Autoritatea Electorală Permanentă de la București, alegătorii din Republica Moldova au fost cei mai activi din diaspora României.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE