Poliția de Frontieră marchează 32 de ani de la fondarea instituției. Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare pentru angajații Poliției de Frontieră

270
0

Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare pentru angajații Poliției de Frontieră, cu prilejul împlinirii a 32 de ani de la fondarea instituției. „Vă mulțumesc pentru curaj și devotament – voi sunteți în prima linie în a proteja Republica Moldova de amenințările și pericolele cu care ne confruntăm”, a menționat șefa statului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În mesajul său, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a mai specificat că doar în 2023, Poliția de Frontieră a procesat peste 19 milioane de traversări ale hotarelor noastre, cu doar 3000 de angajați și cu o medie de timp mai bună decât în țările din regiune.

Apreciem acest efort impresionant, vigilența și profesionalismul vostru contribuie la securitatea națională și regională. Vă mulțumim și pentru faptul că îi întâmpinați pe concetățenii noștri cu bunăvoință. Suntem mândri de realizările voastre și pe podiumurile internaționale și le dorim succes angajaților poliției de frontieră care vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris. La mulți ani – în pace și securitate!”, a mai punctat șefa statului.

Mesajul integral al Președintei poate fi citit aici.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE