80 de apartamente pentru participanții la lichidarea consecințelor avariei de la Cernobîl. Solicitanții pot depune dosarele pentru a primi o locuință

295
0

Comisia de transmitere a locuințelor din blocul locativ situat în mun. Chișinău, strada Alba Iulia nr. 91/3, anunță începerea procesului de recepționare a documentelor pentru acordarea locuințelor destinate participanților la lichidarea consecințelor avariei de la Cernobîl, potrivit unui comunicat, emis de Guvern.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Procesului de recepționare a dosarelor a demarat, aprobat printr-o Hotărâre de Guvern.

Astfel, în perioada 10 iunie – 24 iulie 2024, solicitanții vor depune personal sau prin intermediul reprezentantului legal, setul de acte prevăzut la pct. 12 din Regulament, la secretariatul Comisiei, sediul Ministerului Muncii și Protecției Sociale, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri nr. 1, etajul 1. Pentru facilitarea completării dosarului, mai jos sunt disponibile pentru descărcare, în format Word, următoarele documente: Cererea adresată Comisiei de transmitere a locuințelor; Declarația pe propria răspundere; Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

În cazul dosarelor incomplete, se stabilește un termen de 10 zile pentru completarea cu documentul/-ele lipsă.

Locuințele se transmit în proprietate privată participanților la lichidarea consecințelor avariei de la CAE Cernobîl sau, după caz, familiilor acestora, la solicitare, indiferent de localitatea unde își au reședința sau domiciliul. Condițiile privind acordarea locuinței găsiți aici.

Pentru informații suplimentare, puteți apela la numerele de telefon: 022-804-456 sau 022-804-448.

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE