Atenție! Informațiile că ministerul Educației vrea să deschidă o tabără militar-turistică pentru copii sunt FALSE

251
0
Atenție! În mediul online circulă un video precum că Ministerul Educației și Cercetării ar deschide o tabără militar-turistică pentru copii și că începând cu 1 iunie mai mulți elevi vor participa la activități cu caracter militar, inclusiv pentru a învăța cum să folosească armele. Ministerul Educației și Cercetării (MEC) anunță că aceste informații  sunt FALSE.
MEC va solicita organelor abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de fabricarea și distribuirea în spațiul public a acestor falsuri, cu scopul de a dezinforma cetățenii.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE