Agricultorii afectați de intemperii sunt îndemnați să contacteze autoritățile publice locale

274
0

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare solicită tuturor fermierilor afectați de ploile puternice, care au afectat diferite regiuni ale statului, să contacteze primăriile locale.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Acest lucru va ajuta să avem o evaluare exactă a pagubelor și să intervenim cu măsuri de suport. Astfel, îndemnăm agricultorii care au înregistrat pagube să se adreseze Direcțiilor agricole raionale în termen de 24 de ore de la declanșarea situației excepționale, pentru a înainta un demers oficial, scris în formă liberă, către primăria în raza căreia sunt amplasate terenurile agricole gestionate, indicând suprafața de culturi agricole afectată”, scrie într-un comunicat al ministerului de resort.

În baza solicitării va fi convocată Comisia pentru Situații Excepționale locală, care va evalua gradul de afectare a culturilor și va coordona măsurile de sprijin necesare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE