Liderul PSDE, Ion Sula, în discuție cu președintele Comitetului Economic și Social European, Oliver Röpke: „Ne dorim un viitor sigur și prosper pentru cetățenii noștri, iar acest viitor este în Uniunea Europeană”

263
0

Președintele Partidului Social Democrat European (PSDE), Ion Sula, împreună cu vicepreședintele pentru cooperare internațională, Eremei Priseajniuc, s-au întâlnit, astăzi, cu președintele Comitetului Economic și Social European (CESE), Oliver Röpke, însoțit de consilierul pentru relații internaționale, Charles Manoury.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

 În cadrul întrevederii, s-a discutat despre situația social-politică din Republica Moldova, parcursul european al țării noastre și rolul PSDE în realizarea acestui deziderat strategic.

 Președintele Ion Sula a reiterat atașamentul ferm al PSDE față de valorile europene și importanța consolidării tuturor forțelor politice, dar și a societății civile, pentru a demonstra unitate națională în realizarea obiectivului nostru european. „Ne dorim un viitor sigur și prosper pentru cetățenii noștri, iar acest viitor este în Uniunea Europeană”, a declarat Ion Sula.

 Comitetul Economic și Social European, condus de Oliver Röpke, este prima instituție a UE care a decis să implice Republica Moldova în activitatea de la Bruxelles, facilitând astfel integrarea țării noastre în Uniunea Europeană.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE