Permisele de conducere eliberate în Republica Moldova vor fi recunoscute în Israel

272
0

Permisele de conducere eliberate în Republica Moldova și Israel vor fi recunoscute reciproc. În acest sens, Executivul a aprobat Acordul între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statului Israel privind procedurile de conversiune a permiselor de conducere.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Documentul facilitează traficul rutier între cele două state și deplasarea cetățenilor pe teritoriul ambelor țări. Acordul este încheiat pe un termen de cinci ani, cu posibilă extindere pentru încă cinci ani.

Republica Moldova a încheiat trei acorduri similare cu Turcia, Lituania și Italia.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE