Mesajul Maiei Sandu de Ziua Unirii: „România ajută Republica Moldova continuu și necondiționat”

283
0

Cel mai bun mod de a celebra 106 ani de la Unirea Basarabiei cu România este să punem în valoare legăturile dintre oamenii de pe cele două maluri ale Prutului, a declarat președinta Maia Sandu astăzi, 27 martie 2024.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În mesajul președintei transmis de Ziua Unirii Basarabiei cu România, Maia Sandu a spus că „România ajută Republica Moldova continuu și necondiționat. Aceasta este doar o parte din sprijinul imens acordat de România pe parcursul anilor.”

Maia Sandu a mulțumit României pentru susținerea constantă dedicată îmbunătățirii vieții tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

„Să muncim în continuare pentru a deveni un stat dezvoltat și liber, alături de România, în marea familie europeană”, a conchis președinta.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE