Lista beneficiarilor Bursei de excelență a Guvernului și ai Bursei pe domenii științifice pentru studenții-doctoranzi, aprobată de Executiv

264
0

Cabinetul de miniștri a aprobat lista celor 21 de beneficiari ai Bursei de excelență a Guvernului și lista celor trei studenți-doctoranzi care vor primi Bursa pe domenii științifice pe anul curent. Bursa de excelență a Guvernului constituie 3165 de lei, iar cea pe domenii științifice – 2640 de lei lunar.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Listele au fost întocmite în urma unui concurs desfășurat în decembrie 2023, candidații fiind selectați în baza punctajului, în ordine descrescătoare, acordat de comisiile de experți.

Bursele se acordă în vederea eficientizării procesului de pregătire a cadrelor științifice prin doctorat și motivarea încadrării tinerilor în activitatea de cercetare și inovare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE