Susținerea vectorului proeuropean discutat la Ambasada României. Igor Munteanu: „Cetățenii au dreptul legitim la alternative democratice”

303
0
Președintele CUB, Igor Munteanu, împreună cu liderii formațiunilor Platforma DA, Liga Orașelor și Comunelor și Partidul Schimbării, membri ai blocul politic, au avut o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, E.S. Cristian-Leon Țurcanu.
În discuții a fost subliniată importanța susținerii vectorului pro-UE ca singura soluție pentru asigurarea stabilității și bunăstării cetățenilor din Republica Moldova, necesitatea consolidării naționale pe subiectul aderării la Uniunea Europeană și planurile Blocului pentru viitoarele exercițiile electorale.
„Cetățenii au dreptul legitim la alternative democratice. Am format un Bloc politic cu patru partide pro-europene (Platforma DA, LOC, CUB și Partidul Schimbării) pentru a oferi cetățenilor liberi această alternativă și pentru ca viitoarele alegeri să fie relevante, cu sens, contribuind cu mai multă competență la creșterea bunăstării oamenilor în Moldova. Suntem așteptați în Uniunea Europeană numai dacă vom putea genera bună guvernare și coeziune socială în Moldova”, a menționat Igor Munteanu în cadrul discuțiilor.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE