Un medic, suspectat de complicitate pentru tăinuirea urmelor accidentului, soldat cu decesul unui minor

647
0

Polițiștii au mai identificat un suspect pe acest caz, complice al șoferului care a provocat accidentul.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Acesta l-a ajutat cu găsirea unei mașini identice cu cea implicată în accident. Tot el a participat la montarea plăcuței cu numărul de înmatriculare pe altă mașină, pentru a duce în eroare oamenii legii.

Acesta este medic stomatolog și urmează să fie reținut pentru 72 de ore.

Amintim că polițiștii l-au identificat și reținut pe șoferul care a tamponat mortal un adolescent de 14 ani în localitatea Boldurești din raionul Nisporeni. Este vorba despre primarul satului Boldurești, raionul Nisporeni. Mașina implicată în accident era de serviciu. Bărbatul a încercat, în toată această perioadă, să ducă în eroare de nenumărate ori Poliția pentru a se eschiva de la răspundere. Primarul a înscenat alt accident, cu implicarea mașinii deteriorate, pentru a ascunde urmele primului, informează Poliția.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE